Fpse for Android News

User avatar
schtruck
Site Admin
Posts: 1941
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Location: PARIS
Contact:

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby schtruck » Sat Jun 08, 2013 6:28 pm

i'm not sure beta is arrived to beta tester because i have no feedback..

Edzward
Junior Member
Posts: 8
Joined: Thu Sep 24, 2009 12:11 pm
Primary Device: xperia x10 Mini pro
Operating System: Android
ROM: MiniCM9

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby Edzward » Sat Jun 08, 2013 6:55 pm

schtruck wrote:i'm not sure beta is arrived to beta tester because i have no feedback..


I'm glad to help if I can. I sent you my play store account email vi PM yesterday.

User avatar
schtruck
Site Admin
Posts: 1941
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Location: PARIS
Contact:

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby schtruck » Sat Jun 08, 2013 8:38 pm

added you edzward, check your email.

User avatar
schtruck
Site Admin
Posts: 1941
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Location: PARIS
Contact:

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby schtruck » Tue Jun 11, 2013 7:58 pm

ok i just pushed to the market FPse 0.11.103:
- Fixed somes freezes like in Tombraider series
- Fixed Original screen size calculation to be more precise
- Fixed Shortcuts features
- Fixed crash when application was waked up from background
- Fixed delete ISO from covers menu
- Fixed many unworking functions in menu since major clean code


i have modified the threads priority and get far better sound now, even on low device.

let me know guys

Now i'm finishing the first version of FPse for ouya....

arogance1
Member
Posts: 46
Joined: Thu Oct 18, 2012 2:48 pm
Primary Device: HTC One X

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby arogance1 » Wed Jun 12, 2013 8:47 am

Thank you Schtruck.

I am still the following issues:
    Torneko - extreme slowdown, only in dungeons.
    Grandia & Tales of Destiny - Overlapping text, making it unreadable at time

mirek190
Member
Posts: 47
Joined: Sun Feb 20, 2011 12:55 am
Primary Device: I9000 and I9100
ROM: 2.3.4

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby mirek190 » Sun Jun 16, 2013 9:52 pm

Hi schtruck

Emu psx is muuuch better than a year ago.
But still need a work.
The whole menu in emu need to be design again.
The Menu is uneasy and unintuitive.
Covers from gsmes are very smal on 10.1 screens.

Thanks for your very hard work.

DarkBahamut
Fresh Fish
Posts: 4
Joined: Mon Mar 29, 2010 7:51 pm
Primary Device: HTC HD2
Operating System: 6.5

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby DarkBahamut » Mon Jun 17, 2013 9:14 pm

Personally, I think the sound emulation is still poor.

I've been using fpse since the Windows Mobile 6.5 days on the HD2. The sound emulation has always been a weak point of fpse, but I certainly wouldn't say it's any better now than it was even 3 years ago.

Daddygamer
Fresh Fish
Posts: 1
Joined: Tue Jun 18, 2013 6:03 pm
Primary Device: ouya
Operating System: android

Re: Fpse for OUYA

Postby Daddygamer » Tue Jun 18, 2013 6:17 pm

Is FPSE for OUYA free? I see a buy it button on the top left side. What gamepad selection should I choose for the OUYA controller? I got Tekken 3 to run but the game is not taking any input from the OUYA controller. Thanks for the assistance in advance.

User avatar
schtruck
Site Admin
Posts: 1941
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Location: PARIS
Contact:

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby schtruck » Wed Jun 19, 2013 8:32 am

@DarkBahamut, on which device are you running FPse? it's true that on somes device where the Latency is too high (IE, old OMAP cpu ), the Default configuration is really bad, but switching off SPUsync fix the problem. The current audio plugin has itself a HIgh latency in SPUSYNC mode. I'll try to tune is directly from on of those old devices to find the best result...

@Daddygamer, just move the mouse onto this button and press on it, Slide your finger onto the Mouse PAD of your gamepad. i think it's not very well done i'll change this for next version with somes fixes.

@Mirek190, i'm working on a new graphical menu... much smoother.

Sarkie
Junior Member
Posts: 28
Joined: Sun Jul 01, 2012 1:49 pm
Primary Device: Asus Transformer Prime

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby Sarkie » Wed Jun 19, 2013 9:28 am

@schtruck Can't we just have a Navigation Drawer style menu system?

http://developer.android.com/design/med ... ss_nav.png

With the main images being the covers.


Return to “News”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron