Fpse for Android News

Gamzmaster
Fresh Fish
Posts: 1
Joined: Sun Aug 28, 2011 1:44 pm
Primary Device: Sony Xperia Play
Operating System: Android

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby Gamzmaster » Sun Aug 28, 2011 5:41 pm

Hi guys, did anyone manage to run Valkyrie Profile (US version)....? The game runs fine but hangs at dialogues scenes......

GITech
Member
Posts: 71
Joined: Wed Jun 08, 2011 1:08 pm
Primary Device: HTC ONE Max
Operating System: STOCK
ROM: STOCK

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby GITech » Sun Aug 28, 2011 5:49 pm

D69K wrote:
i900frenchaddict wrote:small bug:

once the game is started, switching to an external touchscreen pad is OK.

But then if you want to select the default gamepad => Fpse force close


+1 on this.
I've been having this issue for a long time & it not just that, when switching between external skins, you have to choose default than go back and choose external again and it might not work and you have to repeat the whole process :( I think menus need to be reworked it's very fragile & you have to be very careful when changing settings otherwise you'll get FC.

also when are we going to see Sticky Keys & multikeys ON SCREEN NOT HARDWARE KEYS i miss those features from CE version, used to stick Square button to always run on Resident Evil & Parasite Eve & set R1+Cross to a Multikey to fire.

I really miss those features :(


+1 for multi keys to custom on screen buttons, not hardware keys, please, please???

also are you looking into custom, on screen, individual, button positioning, and size???

and is it possible to get higher internal x and y resolution for less pixelization of polygons?

thank you in advance for replying,
Jay
Gitech (N64 hi-res texture artist)

suavethekid
Member
Posts: 92
Joined: Fri Apr 08, 2011 4:31 am
Primary Device: Galaxy note 2, Motorola Xoom
ROM: Blazer rom, Tiamat

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby suavethekid » Tue Aug 30, 2011 1:21 am

BUG REPORT**
I found a fairly major glitch in legend of dragoon disk 2. I found that when you are a dragoon and you transform back into a human the animation never happens and the game basically stops. It doesnt freeze because I can see the FPS meter still jumping a little. But no matter how long you wait theres no trasnforming back from dragoon. I will try to manipulate some settings and see if the problem is from that and maybe a different rom as well. But any input would be amazing once I get to a boss that requires dragoon transformation to beat im hosed

cøвяa
Fresh Fish
Posts: 4
Joined: Tue Aug 30, 2011 12:53 pm
Primary Device: Xperia Play
Operating System: Android 2.3.3
ROM: stock

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby cøвяa » Tue Aug 30, 2011 2:24 pm

Does anyone know why am I still getting a black screen at the beginning of Toy Story 2 (SLUS-00893)? I've tried almost everything, options like enabling Frameskip, FrameskipFix, SpuSync etc. But nothing really changed. :(

User avatar
crualfoxhound
Addict
Posts: 254
Joined: Thu Jan 20, 2011 3:19 pm
Primary Device: Galaxy note 4- SN N910F
Operating System: official 5.0 1
ROM: Galaxy note 4- SN N910F

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby crualfoxhound » Wed Aug 31, 2011 3:12 pm

@Schtruck

Any word on what to expect on the next update version.
Its always a pleasure to hear what you got planed for use.

PS
to anyone that knows
With eboot.pbp
Will thay support soundtrack emulation
Like for rayman,tomb raider 1-2,wipeout 2-3
Cos I know playing off a cue file for the games work well.
Just need to know before converting to eboot.pbp.

Catch ya later..
Galaxy note 4- SN N910F

LouCipher
Member
Posts: 93
Joined: Tue Feb 15, 2011 8:41 am
Primary Device: TMobile G2
ROM: CM7 RC1

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby LouCipher » Fri Sep 02, 2011 8:53 pm

Got a bug report. Not sure when this started, as I haven't had much time to play in a while, and a couple new versions have come out since I last played. Basically, Final Fantasy Tactics used to work perfectly. Now when I go to load the same iso, it ignores the fast boot setting, displays the bios, then hangs at a black screen. Other games load fine without showing the bios, so fast boot works for them. I have tried manually deleting the game specific config and reloading my default config, no go. I've uninstalled and reinstalled, no go. I've even cleared data, uninstalled, reinstalled, and reconfigured, same thing. Anyone else have this problem? It's only happening on the us version of fft, all other games work normally.

User avatar
schtruck
Site Admin
Posts: 1941
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Location: PARIS
Contact:

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby schtruck » Fri Sep 09, 2011 6:18 am

somes news for nexts versions of FPse:

we have completely fixed the Bugs that made Skulls Monkeys not running.

This games had many problem and the fixes we made has surely unlocked others things.

Those fix concern FPse main core and gpu emulation.

We are working on the new blitting code that will boost things a lot.

We are actually working too on an OpenGL-ES plugin, somes new for that very soon.

User avatar
D69K
Enthusiast
Posts: 100
Joined: Wed Dec 09, 2009 11:21 am
Primary Device: HTC Sensation
Operating System: Android 2.3.5
ROM: Alfaifi Sensation XE 6.0.1
Contact:

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby D69K » Fri Sep 09, 2011 10:19 am

schtruck wrote:somes news for nexts versions of FPse:

we have completely fixed the Bugs that made Skulls Monkeys not running.

This games had many problem and the fixes we made has surely unlocked others things.

Those fix concern FPse main core and gpu emulation.

We are working on the new blitting code that will boost things a lot.

We are actually working too on an OpenGL-ES plugin, somes new for that very soon.


GREAT NEWS as always :)

it's great how every time there is silence in this forum you come and break the silence with news like this :)
it's like silence before the storm lol

can't wait for the Blitting code from FpseCE :) and that sweet sweet SWEET OpenGL-ES support :)

one question though did you ever think about adding some features from FpseCE like "multikeys on screen & Stickey Keys" ??
most missed features from FpseCE aside from the sweet menus "aah FpseCE :cry: :cry: "

p.s i was here when you wrote the news but i just noticed it lol, i come here like 2141 times a day xD :lol: :lol: :lol: :lol:
"Only strength can cooperate. Weakness can only beg" Dwight D. Eisenhowe
1890-1969, Thirty-fourth President of the USA <--- he also had a D like Monkey D. Luffy those guys are everywhere :lol:

User avatar
crualfoxhound
Addict
Posts: 254
Joined: Thu Jan 20, 2011 3:19 pm
Primary Device: Galaxy note 4- SN N910F
Operating System: official 5.0 1
ROM: Galaxy note 4- SN N910F

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby crualfoxhound » Sat Sep 10, 2011 8:43 pm

@Schtruck

Got a gfx bug on omega boost
In the screenshot
You see black lines of wind coming from the main robot
these lines should be a light white,blue colour

Be amazing for this to be fixed

PS
top picture is opengl ps1 emulator on android
Bottom is fpse due for opengl can't wait.
Galaxy note 4- SN N910F

ingofoto
Junior Member
Posts: 6
Joined: Sun Sep 11, 2011 5:58 pm
Primary Device: Droid 3 / Galaxy S2
Operating System: Android 2. 3
ROM: Stock

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby ingofoto » Sun Sep 11, 2011 6:13 pm

Does anyone else have problems with the Droid 3 too ?
Fpse works nicely on all my current and sold devices (Galaxy S2/Optimus Speed/Milestone 1) but not on my new Droid3.

Crash Bandi.. still works but my faves dont work anymore...
(Medievil 1+2, Einhaender for example)
Are there any issues because of the new omap4 cpu or the screen resolution ?

N64oid did crash too, but after the latest update everything works fine again.

Any Ideas /

Thank you in advance.

Ingo


Return to “News”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests