Tekken 3

If you have a problem with a particular game, post it in here.
kramboi
Fresh Fish
Posts: 2
Joined: Sat Apr 03, 2010 8:26 pm
Primary Device: htc hd2
Operating System: 6.5
ROM: stock

Re: Tekken 3

Postby kramboi » Mon Apr 05, 2010 12:12 am

I managed to get the pad and overlays to show up on tekken 3!! :D

Reitlak
Fresh Fish
Posts: 1
Joined: Wed Feb 03, 2010 8:06 pm
Primary Device: HTC HD2
Operating System: 6.5

Tekken 3 lags

Postby Reitlak » Mon Apr 12, 2010 5:36 am

While playing tekken 3 it horribly laggs and its almost unplayable, i dont know what to do to improve performance , other games runs fine.

I got htc hd2 and supporter version of fpsece , i use MSI BGP100 Gamepad.

User avatar
KowboyBebop
Junior Member
Posts: 25
Joined: Mon Dec 28, 2009 6:06 pm
Primary Device: HTC HD2
Operating System: 6.5.X
ROM: Laurentius26 HD2 [LEO] V3 WWE Ultimate serie

Re: Tekken 3 lags

Postby KowboyBebop » Mon Apr 12, 2010 4:23 pm

You do nothing. Just watch Tekken 3 videos on youtube, they lag too. Its just so much hardware dependent.
New All-in-1 Pack
HTC HD 2 / HTC LEO // 8GB microSD class6 // ROM: EnergyROM GTX
FPSeCE Download | FPSeCE Complete How To Guide | Request new version
HolyShit! It's BeefSupreme!

Image
Image

mike00135
Fresh Fish
Posts: 1
Joined: Fri Apr 23, 2010 2:02 pm
Primary Device: LEO HD2

Re: Tekken 3

Postby mike00135 » Fri Apr 23, 2010 5:42 pm

hello there. can someone send me tekken 3 to my email address? ADDRESS REMOVED
thanks

ARGHHHHHH can you read the rules of the forum??
here :arrow: viewtopic.php?f=7&t=333

3. Do not post links to Copyrighted materials

This rule includes, but is not limited to:
Game image files, BIOS files, computer software, cracks, keygens, music and video.
If you think the content you are linking is illegal, it probably is.
Posts linking to Warez sites will be edited, and the poster will receive a warning, followed by a ban for repeat offenders.

It also means do not ask for warez!
BTW do you seriously think someone could send ou a 600/700Mb file to your email address? looooool
FrenchAddict

LaZi3b0y
Fresh Fish
Posts: 2
Joined: Fri May 07, 2010 6:13 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: 6.5.x
ROM: ChuckyROM (576MB Enabled)

Re: Tekken 3

Postby LaZi3b0y » Fri May 07, 2010 7:48 am

For anybody whos having problem with getting the iso data to show in the fpselog.
I had to change the value for "Enable_HLE" to on/1 in both the fpse.ini in the Fpsece root folder and in the cfg for tekken 3.
So try that and hopefully it will work! :)

Gamer
Fresh Fish
Posts: 2
Joined: Thu Dec 30, 2010 5:36 pm
Primary Device: HTC HD2

Re: Tekken 3

Postby Gamer » Mon Jan 10, 2011 9:23 am

Funny stuff. I never got it to show my license, not even changing HLE=on from both *.ini files... but the funny part is, that changeing the gamelist patch from 48 to 56 it fixed my flickering pads AND struttering sound.

So all ends well. It is like said previously that if my HD2 has been on a while or there is some programs in the background it affects the game occasionally by slowing it down but playing is still so much fun.
First time I encountered any probs with Pocket ISO, when trying to compress the Tekken file XAS box checked it crashed every single time, but when I ripped it and didn't check any boxes it worked, I'm so happy to be on my winter vacation 'cause it takes half a day per game to get tit fine tuned..:)

totalrapture
Fresh Fish
Posts: 1
Joined: Fri Mar 09, 2012 4:51 pm
Primary Device: Samsung Galaxy SII
Operating System: Android
ROM: Stock

Re: Tekken 3

Postby totalrapture » Fri Mar 09, 2012 5:06 pm

I have the same problem as an earlier poster, where it just hangs after the sony logo. Can anyone tell me the settings to choose when compressing through pocketiso that make the game most compatible?

watchamanka
Fresh Fish
Posts: 4
Joined: Thu Apr 19, 2012 7:35 am
Primary Device: Samsung Galaxy S2
Operating System: Android
ROM: v.4.03

Re: Tekken 3

Postby watchamanka » Thu Apr 19, 2012 8:10 am

I've been playing Tekken 3 via FPSE on my Samsung Galaxy S2v2.3.3 and it run so smooth. But when I upgrade to android v.4.03 (Ice Cream Sandwich) the game is not playable anymore. The screen always turns into black after I reach the fight mode. I hope some of you can help me....

GFOLD
Fresh Fish
Posts: 3
Joined: Thu Feb 12, 2015 5:34 pm
Primary Device: Galaxy S3 Mini
Operating System: Android 5.0.2
ROM: Unofficial CM12 (by NovaFusion)

Re: Tekken 3

Postby GFOLD » Thu Feb 12, 2015 5:49 pm

Tekken 3 on my S3 Mini is too slow (and other games like Tobal 2).
I remember that this game was running smooth on other version,but on the latest,without frameskip,is not runing good.

My device is Galaxy S3 Mini,I'm using Unofficial CM12 by Nova Fusion,L Mod Speed Tweak.In FPSE,I use Software Rendering (smoother),Framelimiter,Audio Latency set to 200.

Please,reply me,if someone can.

gagandeep.gg25
Fresh Fish
Posts: 2
Joined: Thu Jun 11, 2015 12:27 pm
Primary Device: Sd Card

Re: RE: Tekken 3

Postby gagandeep.gg25 » Fri Jun 12, 2015 10:01 am

Body85 wrote:Hi, i´ve problems with tekken 3... i dont see the layer buttons on the screen... i have the Supporter Version... G-Sensor also not working... plz help thx



Sent from my HTC Desire X dual sim using Tapatalk


Return to “Game-Specific Help”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron